Logga in | Registrera ny användare

Användningsavtal Projify

Genom att registrera dig som användare på Projify så anses du samtycka och acceptera följande villkor för användning.

§1. Allmänna villkor

 • Om vi misstänker att du angett felaktiga uppgifter vid registreringen eller i inställningar kan ditt konto bli raderat. Detsamma gäller om du har flera konton på sajten.
 • Det är olagligt att ladda upp copyrightskyddat material som du inte själv äger rättighet till. Publicerande av copyrightskyddat material, pornografi eller främjande av droger och är helt förbjudet på Projify. Du får inte använda Projify för olagliga aktiviteter eller för distribution av material som är olagligt eller som kan upplevas som stötande, t.ex. hets mot folkgrupp, trakasserier, mobbning, kedjebrev eller intrång i upphovsrättsskyddat material. Då kan ditt användarkonto samt ev projekt raderas, och i vissa fall polisanmälas. Länkning till sajter med olagligt innehåll är att betrakta som regelbrott. Användare som gör sådan länkning är direkt ansvarig för denna förseelse.
 • Du får inte använda Projify som distributionskanal för spam, kedjebrev eller referera till Projify i något sådant sammanhang.
 • Alla försök till intrång i Projify’s system polisanmäls.
 • Du får inte ladda upp virussmittade filer.
 • Du är ansvarig för det elektroniskt material som du publicerar på Projify.
 • Det är inte tillåtet att bedriva försäljning via Projify.

§2. Rättigheter

 • Du har rätt att använda Projify i kommersiella och idella företag och organisationer.
 • Du har dock begränsad rättighet att använda Projify i eget omfattande kommersiellt syfte. T.ex. Omfattande försäljning av produkter till kunder via ditt Projify-projekt, genomförande av externa undersökningar, spam eller reklam för någon produkt/företag eller tjänst. Vid sådan förseelse kan vi yrka på skadestånd.

§3. Friskrivning

 • Projify är inte legalt ansvarig för olämpligt material som publiceras inom en projektgrupp. Du äger ditt eget material, och det är varje användares skyldighet att ansvara för att upphovsrätt respekteras.
 • Projify äger INGA rättigheter till material som användare lägger upp i sina grupper och saknar således juridiskt ansvar för detta.
 • §4. Användaruppgifter och integritet

  PROJIFY med organisationsnummer 556877-2817, är personuppgiftsansvarig.

  Adress:
  Projify AB
  Kungsgatan 12
  65224 Karlstad
  Sweden
  Kontakta oss för frågor kring integritet och hur vi hanterar dina uppgifter.
  Vi värnar om din personliga integritet. Vi prioriterar alltid skyddet av all information du anförtror oss och följer naturligtvis de lagar och regler som finns. Vi krypterar ditt lösenord i våra databaser och vi använder även kryptering mellan saiten Projify och din webbläsare. Detta säkerställer vi med hjälp av SSL och det fristående företaget Verisign. Projify kommer aldrig sälja dina privata kontaktuppgifter, såsom tex epost-adresser. Dock kan Projify i undantagsfall dela användaruppgifter till eventuella samabetspartners för att göra enkäter eller intervjuer som ämnar att förbättra tjänsten. Denna delning kommer ske väldigt restriktivt då det är viktigt för oss att man som användare ska känna sig trygg med användningen av Projify. För att förebygga olaglig aktivitet på Projify kan ditt IP-nummer komma att loggas.

  §5. Ändrade villkor

  Projify har alltid rätt att ändra de allmänna villkoren för siten om detta behövs för att efterleva lag och myndighetsbeslut. Vi uppmanar användarna att regelbundet gå in på användaravtalet för att se om eventuella ändringar skett.